Ore
 
Minute
 
Secunde
Ghid practic. Aparare impotriva incendiilor

 
REDUCERE 50%
 
Pret special: 48 lei + 5 %TVA 
Pret standard: 95 lei + TVA

Aflati acum TOT ce trebuie sa stiti despre PSI:

 •  obligatii
 •  sfaturi practice
 •  atentionari
 •  solutii
 •  formulare gata intocmite

Folositi CD-ul „Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic ca sa evitati amenzile pagubitoare din domeniul PSI si ca sa va protejati proprietatea (sau institutia ori firma pe care o conduceti) de consecintele extrem de grave ale unui incendiu.

 • Apararea impotriva incendiilor, reglementata prin Legea nr. 307/2006 (publicata in Monitorul Oficial nr. 633 din 21.07.2006), constituie o activitate de interes public, national, cu caracter permanent. 
   
 • Aceasta activitate este obligatorie pentru autoritatile administratiei publice centrale si locale, precum si pentru toate persoanele fizice si juridice aflate pe teritoriul Romaniei.
   
 • Asadar, fie ca sunteti angajator, administrator sau conducator al unei institutii, trebuie sa stiti foarte clar: apararea impotriva incendiilor este o obligatie legala!
Legea privind apararea impotriva incendiilor este una greu de citit, greu de inteles si, prin urmare, greu de respectat.  Exista o alternativa comoda si sigura pentru dvs.: CD-ul „Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic"!


Ce contine CD-ul „Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic"?

 • Securitatea la incendiu (scenariul de securitate la incendiu, procedura de obtinere a avizelor si autorizatiilor, documentatiile necesare, formulare gata intocmite)
 • Evaluarea riscurilor de incendiu (identificarea pericolelor de incendiu, identificarea si evaluarea riscurilor de incendiu)
 • Organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor (tot ce trebuie sa stiti pentru a evita controale obositoare, interminabile, si amenzile imense)
 • Mijloace de aparare impotriva incendiilor (obligatiile proiectantilor si executantilor, echiparea cu mijloace tehnice de aparare impotriva incendiilor, autorizarea persoanelor care desfasoara lucrari in domeniul apararii impotriva incendiilor)
 • Masuri de prevenire a incendiilor (legislatie, formulare, sfaturi practice si recomandari de la specialisti practicieni)
 • Protectie civila (inclusiv procedura si documentele de obtinere a avizelor si autorizatiilor de protectie)
 • Instruirea in domeniul PSI si al protectiei civile (organizarea activitatii de instruire, categorii de instructaje, mijloace si materiale pentru instruire, instructiuni de aparare impotriva incendiilor)
 • Servicii private pentru situatiile de urgenta (reglementari legale, activitatea de prevenire a situatiilor de urgenta, constituirea si organizarea serviciilor private pentru situatii de urgenta)
 • Control si sanctiuni in domeniul apararii impotriva incendiilor (cine si cum efectueaza controlul, lista completa a sanctiunilor din domeniul apararii impotriva incendiilor, documente de control)
Ghid practic. Apararea impotriva incendiilor
 
REDUCERE 50%
 
Pret special: 48 lei + 5 %TVA 
Pret standard: 95 lei + TVA
 
 
Oana Banu
Manager produs
Divizia Legislatia Muncii
Grupul romano-german de informatii specializate Rentrop & Straton

GARANTIE 100%
Nu este nicio problema daca va razganditi asupra achizitiei dvs.!
Primiti toti banii inapoi!

Garantie 100%

Aveti la dispozitie o perioada de 30 de zile in care puteti solicita oricand restituirea sumei achitate.

In cazul in care ati achizitionat un produs fizic, va rugam sa il expediati pe adresa Rentrop & Straton, Bd. Basarabia nr. 256, Incinta Faur, sector 3, Bucuresti. Avem doar rugamintea sa suportati taxa de transport. In cazul unui serviciu sau produs online, e suficient sa ne comunicati intentia dvs. de a apela la garantie, prin e-mail (rs@rs.ro) sau telefonic (021-209.45.45). Banii va vor fi restituiti cu promptitudine fie direct in cont, fie prin mandat postal.


Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna noiembrie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.